učitavanje

UV Digitalna Štampa

Direktna štampa na metalu, drvetu, plastici, koži, staklu, privjescima, olovkama, upaljačima...

Šta je UV digitalna štampa?

Profesionalna digitalna UV štampa omogućuje brzo direktno štampanje na skoro svim vrstama podloga.

Cijena otiska je konkurentna svim vrstama konvencionalnih metoda štampe i omogućava jako dobar odnos cijene i kvaliteta.

Prednosti UV digitalne štampe

Prednost ove tehnologije štampe su mnogobrojne, na svaki zahtjev može se odgovoriti brzom izradom bez ograničenja količine, a po niskim cijenama.

Princip rada digitalog UV štampača je taj da se štampa vrši na skoro svim materijalima EKO UV bojama visokog kvaliteta (nisu kineske), a UV lampe svojom svjetlošću trenutno suše nanijetu boju.

Prateći svjetske trendove u digitalnoj štampi štamparija TAMPELDO je nabavila novi UV printer.

Sada zahvaljujući novim tehnologijama pruža nam se prilika da izrazimo kreativnost na bezbroj načina. Mogućnost štampe na skoro svim materijalima posebno je privlačno ljudima i firmama koje žele da se razlikuju od drugih.

Prednosti su mnogobrojne, moguće je dobiti kvalitetan otisak po niskoj cijeni, velika rezolucija omogućava visoku preciznost. Nije potrebno štampanje hiljade primjeraka da bi se dobila niska cijena izrade.

Mogućnost štampe na materijalima koji nisu termički otporni dodatno proširuje lepezu mogućnosti.

Printer pored CMYK sistema boja posjeduje i bijelu boju pa je moguće štampati i na transparentnim materijalima, a dobiti savršen otisak.

Ovaj printer poseduje UV lak koji daje završni izgled i reprezentativnost.

UV digitalna štampa omogućava da na širokoj lepezi promotivnih reklamnih proizvoda prezentujete vašu firmu na direktan i efikasan način kod klijenata i kupaca.

Svratite u naše prostorije, pogledajte uzorke i uvjerite se u kvalitet.